Starten met 3D-printen in jouw bedrijf?

3D-printing is een term die gebruikt wordt voor een hele reeks relatief nieuwe maaktechnologieën. Het is echter niet altijd eenvoudig voor (nieuwe) gebruikers om te bepalen óf en hoe die succesvol kunnen worden ingezet.

Daarom werd Flam3D opgericht: een neutraal en onafhankelijk platform dat als doel heeft om onze bedrijven competitiever te maken door middel van “Additive Manufacturing” (of 3D-printing).

Daarom kan je ons gewoon contacteren met jouw vraag. Afhankelijk van de complexiteit van die vraag, zorgen we voor het juiste advies en/of brengen we jou in contact met de juiste expert of leverancier(s). We zijn daarbij niet gebonden aan een bepaald merk of technologie.

Of je bedrijf nu machines maakt, in de voedingssector actief is, kunst, design of auto-onderdelen produceert: in elke sector zijn er voorbeelden van toepassingen die het bedrijf in kwestie geholpen hebben.

Laat ons in vertrouwen meekijken naar jouw innovaties, competitiviteit, kortere doorlooptijd, een beter product of een besparing: contacteer ons vrijblijvend voor advies!

    Naam

    Email

    Onderwerp

    Bericht

    engineer working on computer at the design of mechanical piece