NL Metaaldagen_sfeerbeeld

De Nederlandse Metaaldagen en Flam3D lanceren 3D-print collectief

De Metaaldagen vinden plaats van 15-17 september 2021 in de Brabanthallen (´s Hertogenbosch). Het kennisevenement van de maakindustrie vindt voortaan plaats onder de nieuwe naam Nederlandse Metaaldagen met een nieuw concept: een combinatie van beurs en congres. De beurs verzamelt de nieuwste innovaties om jouw processen te optimaliseren en toont concrete oplossingen voor de gezonde uitdagingen van een Smart Industry. Dit doen ze aan de hand van inspirerende sprekers, hands-on professionals met ervaring uit de praktijk en producten en diensten die speciaal ontwikkeld zijn voor een effectievere bedrijfsvoering. In 2019 waren meer dan 120 exposanten en ruim 3.700 bezoekers aanwezig. De Nederlandse Metaaldagen vinden dit jaar gelijktijdig plaats met de vakbeurs MES (Materials+Eurofinish+Surface) en de Kunststoffenbeurs. Bezoekers hebben toegang tot de twee andere evenementen en zo de mogelijkheid om de verschillende vakbeurzen te combineren bij hun bezoek.

Ook Flam3D zal aanwezig zijn op de beurs met het 3D-print collectief: een open en ruim collectief met 8 standen. Het doel? Neutrale en onafhankelijke kennis over 3D-printen verspreiden met als doel onze maakindustrie competitiever te maken. 3D-printen kan namelijk een competitief voordeel bieden voor jouw bedrijf. Alleen moet je weten waar het mogelijk en nuttig is om de technologie in te zetten. Bezoekers kunnen daarom bij de Flam3D-stand terecht om er antwoorden te vinden op al hun AM-gerelateerde vragen. Groeien kan je natuurlijk alleen met de juiste onafhankelijke informatie. Op de overige standen van het collectief kunnen bezoekers meteen een blik werpen op verschillende applicaties en technieken binnen 3D-printing.

Haal nóg meer uit de Nederlandse Metaaldagen met Flam3D

Flam3D biedt, als netwerkorganisatie voor Nederlandse en Vlaamse bedrijven actief in 3D-printing, niet alleen neutrale en onafhankelijke kennis en contacten. De organisatie gaat ook steeds op zoek naar voordelen voor haar leden. Zo kunnen Flam3D-leden profiteren van een exclusief aanbod in de vorm van een korting: leden betalen €2.950 i.p.v. €3.500 voor een stand op het 3D-print collectief. Contacteer ons bij interesse of voor meer informatie.

Een mooi aanbod, want deelnemen aan de beurs betekent dat je jouw innovaties, producten en merk kan voorstellen aan een breed scala van bezoekers. De beurs bezoeken betekent dat je die innovaties en producten zelf kunt ontdekken. Dus … Ben jij klaar om competitiever te worden? Breng dan zeker een bezoekje aan het 3D-print collectief op de Nederlandse Metaaldagen. Meer informatie over de beurs vind je op hun website.