Sfeerbeeld Formnext

Eenvoudig en handig naar Formnext 2020 met Flam3D

De Formnext beurs in Frankfurt staat bekend als een van de hoogtepunten van het Additive Manufacturing-kalenderjaar. Met meer dan 850 exposanten en 34.500 deelnemers – tegenover 27.000 vorig jaar – richtte de 5de editie zich op de industrialisatie van additieve productietechnologieën.

Flam3D kijkt terug op succesvolle edities de vorige jaren met uitstekende netwerking en mooie exposure op een internationaal podium voor onze medestandleden. Samen met hen bezetten we in 2019, een booth van maar liefst 80 m², waardoor we stilaan een referentie worden op de grootste AM-beurs in Europa. Bovendien slaagden we erin veel nieuwe contacten te leggen om onze leden zo nog beter te kunnen ondersteunen.

De leden die toen meegingen waren alvast heel tevreden. Door samen standruimte te boeken, bekomen we een goede locatie op het beursplan, administratieve vereenvoudiging en kant-en-klaar ingerichte standen tegen een mooi tarief.

Ook dit jaar jaar plannen we een deelname aan de beurs. Wil je deel uitmaken van de lijst met 3D-printbedrijven die er (internationaal) toe doen? Zowel een gedeelde stand als eigen booths behoren tot de mogelijkheden.

We zetten graag de voordelen nog even op een rij:

  • We reserveren de ruimte van te voren om de best mogelijke positionering op de beursvloer te garanderen en zo de beste zichtbaarheid te bieden. Een grotere ruimte betekent namelijk een betere locatie op het beursplan en grotere kans op zichtbaarheid!
  • Je merk blijft zichtbaar: we bieden een kant-en-klaar ingerichte stand met voldoende ruimte voor eigen branding. Liever zelf aan de slag met standenbouw? Dat kan uiteraard ook.
  • Ons paviljoen omvat ruimte om privé te netwerken met je contacten. Of staat ter beschikking indien je gewoon zin hebt in een kopje vers gemalen koffie of een pauze van de menigte. Bovendien voorzien we ook een gemeenschappelijke opslagruimte waar je gebruik van kan maken.
  • Administratieve vereenvoudiging: minder papierwerk, minder gedoe (inschrijvingsprocedure, reservaties, meubilair, opbouw …). Dat doen wij voor jou.
  • Ontdek nieuwe trends in de sector en ontmoet nieuwe zakelijke contacten met branchegenoten die ook ingetekend hebben.
  • Nieuwe exposant op Formnext? Bespaar geld en maak kennis met de beurs en haar mogelijkheden zonder een enorme investering. Een eigen stand komt vaak duurder uit.
  • Je hebt een uitvalsbasis voor 4 dagen eigen netwerking. Je stand wordt ondertussen “bevolkt”.
  • We hebben ondertussen al verschillende jaren ervaring, dus we zijn bekend met alle ins en outs van de beurs en de organisatoren.

De krachten bundelen op de beurzen biedt een ongeëvenaarde kans om samen, wereldwijd, het bedrijfsleven te stimuleren tegen een betaalbare prijs. Je bedrijf heeft misschien internationale ambities… of ook niet: Formnext wordt steeds meer het trefpunt waar “iedereen” uit de 3D-printsector naartoe gaat, dus ook veel Nederlandse en Belgische bedrijven. Of het nu de eerste keer als exposant is, of je een doorgewinterde beursveteraan bent, gezamenlijke stands zijn een stressvrije manier om exposure te krijgen.

Eenvoudig en handig naar Formnext? Aarzel niet om Flam3D te contacteren.


COVID-19 disclaimer: Formnext gaat tot nader order steeds door op de geplande data: 10 – 13 november 2020. De organisatoren zetten extra in op veiligheidsmaatregelen en een aanvullend digitaal programma met digitale ontmoetingsmogelijkheden. Zo wordt bijvoorbeeld de bezoekersdensiteit gereduceerd, worden hoge hygiënenormen gegarandeerd en zal contacttracering worden ingevoerd. Aanvullend worden momenteel concepten en platforms ontwikkeld die exposanten de mogelijkheid geven om producten en oplossingen digitaal te presenteren aan het internationale vakpubliek.

Meer informatie vind je op de website van de beurs en in dit artikel van 3D Print magazine.