Thumbnail

3D @ MKB

Een Learn Online Event voor het mkb/ de kmo’s die geïnteresseerd zijn om met 3D-printen aan de slag te gaan.

Je geeft niet op en gaat ook in een crisis op zoek naar nieuwe kansen? Er is een kans dat 3D-printing jou kan helpen, maar je wil eerst wat meer kennis en contacten vergaren? Nood aan reële voorbeelden en een duidelijk overzicht?

Dan is 3D @ MKB iets voor jou!

Op woensdag 9 december organiseert Flam3D, in samenwerking met LIOF, een online AM-infoavond bij 3D Maastricht in Maastricht (NL). Via interessante presentaties moet deze avond relevante informatie verschaffen aan het mkb/ de kmo’s die geïnteresseerd zijn om met 3D-printen aan de slag te gaan. Via een algemene neutrale inleiding tot 3D-printing en verschillende presentaties met 3D use-cases voor het mkb/ de kmo’s pogen we met deze infoavond een antwoord te bieden op verschillende vragen die bij deze bedrijven rijzen. Vragen zoals o.a. ‘Waar kan je terecht voor opleidingen? Bij wie kan je aankloppen voor dienstverlening? Welke projecten zijn geschikt om te printen? … ‘ komen aan bod.

Na de lezingen volgt nog een kort, concreet panelgesprek waarbij de aanwezige experten een antwoord formuleren op dé basisvraag: hoe start je met 3D-printing?

 

PROGRAMMA:

16h00: ontvangst door 3D Maastricht

16h05: Introductie en technische toelichting door Flam3D

16h35: Bedrijfscases en praktische voorbeelden (5 x 8’) door

17h15: paneldiscussie: hoe start je met 3D in het MKB?

17h27: wrap-up & afsluiting

17h30: einde

 

Interesse? Schrijf je in via deze registratielink.

 

   LIOF logo