Thumbnail

Polymeer 3D-printing

Interesse om met polymeer 3D-printing aan de slag te gaan? Niet zeker of polymeer 3D-printing de oplossing voor jouw toepassing kan zijn? Dan is deze infoavond iets voor jou!

Do not underestimate the power of polymers! – Daar ligt de focus van het info-event Polymeer 3D-printing op 18 oktober 2022.

Waarom? Hoewel 3D-printing, ook wel additive manufacturing (AM), op basis van polymeren wijdverspreid en alom bekend is, worden de technologieën maar al te vaak onderschat als het om praktische toepassingen of industriële applicaties gaat. Onterecht – zo zal blijken op deze verhelderende AM-infosessie.

Op dinsdag 18 oktober 2022 organiseert Flam3D een AM-infoavond bij K3D op de Brainport Industries Campus in Eindhoven. We pogen hiermee een antwoord te bieden op vragen waarmee verschillende individuen en bedrijven met interesse in polymeer 3D-printen worstelen.

Hoe? Duidelijke info, echte cases, geen nonsens. Na een algemene informatieve presentatie rond (polymeer) 3D-printen, komen vier ervaren AM-bedrijven hun expertise en inzichten delen uit het werkveld. Ze zullen je voorzien van reële voorbeelden en een duidelijk overzicht. Bovendien wordt na de lezingen een maaltijd voorzien en is er voldoende ruimte om te netwerken. Kortom, dit is jouw kans om kennis, inspiratie en contacten te vergaren in een klap.

* Bonus: tijdens het event krijg je ook de faciliteiten van K3D te zien. Met polymeer 3D-printen kan je namelijk heel wat, maar uiteraard is ook niet alles mogelijk. Dankzij de hosting door K3D krijg je als bezoeker ook meteen een notie van 3D-printing in metaal!

PROGRAMMA:

  • 16h00: Ontvangst
  • 16h30: Welkom door K3D
  • 16h40: Introductie en technische toelichting door Flam3D
  • 17h35: Bedrijfscases en praktische voorbeelden door Massivit, Rejig, Dsign&More en Parts on Demand.
  • 18u45: Maaltijd en netwerking + rondleiding (eventueel in kleinere groepjes)

PRAKTISCHE INFO:

  • Wanneer? 18 oktober 2022
  • Waar? K3D faciliteit op de Brainport Industries Campus: BIC 1, 5657 BX Eindhoven, Nederland
  • Hoe? Het evenement is gratis, maar reservatie vooraf is verplicht: