Machineering 2021

Flam3D & Machineering lanceren 3D-eiland

Flam3D zit niet stil en gaat ook in een crisis op zoek naar nieuwe kansen. Dat bewijst het nieuwste aanbod van de netwerkorganisatie op Machineering (8-10/09/2021 in Brussels Expo): 3D Manufacturing Area powered by Flam3D. Het gaat om een 3D-themazone van 200 m² op de Machineering beurs exclusief voor AM-exposanten in een “easy plug & play” formule. Het 3D-eiland biedt niet alleen toegevoegde waarde voor Flam3D-leden, maar ook niet-leden. Iedereen werkzaam in de wereld van AM kan deelnemen en profiteren van dit unieke podium op de Machineering beurs. Leden kunnen weliswaar deelnemen aan een gereduceerd tarief van 2.100 euro bij minimum 6 deelnemers tegenover 2.450 euro voor niet-leden. De deelnametarieven zijn inclusief een corona investment proof policy.

Lid of niet, het 3D-eiland heeft jou als exposant heel wat te bieden:

  • Een unieke spotlight op 3D-printing in het algemeen en jou als exposant op de Machineering beurs.
  • Een eigen ruimte van 4 m² op de 3D-manufacturing area met gepersonaliseerde printdoek (2m B x 4m H), benodigdheden standinrichting (meer details hier), visit connect app, 2 exposantenbadges, digitale module exposant t.w.v. 750 euro.

Combinaties (8 of 12 m²) zijn ook mogelijk: prijs in overleg.

  • Gebruik van de gemeenschappelijke netwerkruimte op het 3D-eiland met een hospitality ruimte van +/- 40 m², Flam3D-bar en use case pitch zone waar eigen presentaties kunnen worden gegeven. Meer details vind je hier.
  • Vermelding van jouw naam in de beurscommunicatie van Machineering rond de 3D manufacturing area (website, nieuwsbrieven …)

Kijk jij ook uit naar beterschap en écht contact met prospects en partners? Contacteer ons en zet 3D-printing samen met Flam3D in de kijker op het 3D-eiland.