VLAMEF webinar

Webinar 3D-printing: een middel tot een doel?

Op 9 maart 2021 organiseert VLAMEF de online webinar 3D-printing: een middel tot een doel? De webinar is bedoeld om jou meer inzicht te bieden in het kunnen van 3D-printen. Hoe? Kris Binon, directeur van Flam3D – het onafhankelijk platform voor 3D-printing – zal er de voordelen van de techniek voor Vlaamse kmo’s komen blootleggen. Bovendien krijg je de mogelijkheid om live te vragen stellen. De webinar start om 17u00 en is volledig gratis.

Van revolutie naar evolutie

We worden al vele jaren om de oren geslagen omwille van het ‘revolutionaire’ karakter van 3D-printing/ Additive Manufacturing. Met talrijke boeiende cases, heeft de techniek – hoewel constant in evolutie – haar capaciteiten intussen al overvloedig aangetoond. Het revolutionaire zit hem dan ook vooral in de toepassingen, de impact op bedrijfsvoering en de nieuwe producten die dankzij AM ontstaan.

Praktisch

Ben jij op zoek naar antwoorden op vragen als: “waarom überhaupt 3D-printing overwegen? Wat zijn de voor- en nadelen van eigen productie versus outsourcen? Wat zijn de belangrijkste praktische aandachtspunten? …” Neem dan zeker deel aan deze webinar. Om deel te nemen, hoef je enkel op deze link te klikken op dinsdagmiddag 9 maart om 17u00.