3D Print Award Seido Systems

Win een 3D-printer

Barst jouw school van de creatieve ideeën? Schuilen er grote technische en grafische talenten in jullie klaslokalen? Doe dan zeker mee aan de 3D Innovation Award van Flam3D-lid SEIDO Systems! Het bedrijf daagt alle scholen en studierichtingen in de Benelux én Frankrijk uit om hun beste 3D-idee te pitchen. De winnaars, 2 middelbare scholen en 2 studierichtingen uit het hoger onderwijs, ontvangen voor een half jaar een eigen ultramoderne 3D-printer.

SEIDO Systems legt zich toe op het verkopen van 3D-printers en 3D-productiesystemen. Sinds 2008 zijn ze in de Benelux distributeur van het volledige gamma van het beursgenoteerde bedrijf Stratasys. SEIDO Systems heeft zowel in België als in Nederland een vestiging met een  ervaren verkoopsafdeling die klanten bijstaat van begin tot einde. Het bedrijf beschikt daarbij ook over een eigen dienst-na-verkoop en after-sales services worden verder ondersteund door interne application engineers. SEIDO Systems is een bedrijf met een passie voor 3D-printen; een passie die ze graag doorgeven aan het jongere publiek. Dat doen ze nu via de 3D Innovation Award 2021.

De prijs van de award? Wie wint, die print! Twee middelbare scholen en twee studierichtingen uit het hoger onderwijs kunnen een half jaar gebruik maken van een eigen 3D-printer. Concreet gaat het om de Stratasys F170 3D-printer met een marktprijs ter waarde van 21.000 euro of een MakerBot METHOD X ter waarde van 5.999 euro.

Hoe maak je kans op deze mooie prijzen? Schrijf je in via deze pagina en download de informatiebrochure voor meer praktische info en leuke ideeën.